Színes ételek, színes életek

Rólam
Nagyjából 4-5 éves lehettem, mikor rákaptam az Anyukám körül a konyhában sündörgés ízére. Egy meleg nyári nap volt, és lecsót készítettünk. Engedte, hogy kevergessem, és elmondta hogyan kell csinálni. Azóta sem változtattam rajta. Az étel összefügg a hangulattal, jobbá, és rosszabbá teheti a napodat. Az én Y generációmban szerintem nem átlagos dolog a főzés iránti szenvedély. A mai világban lassan már az ételt is nyomtatni fogjuk. Szeretnétek megkóstolni a rántott hús ízű tintát? Én sem...
Sokfelé sodort az élet. Dolgoztam itthon, és külföldön is szakácsként, megírtam a saját szakácskönyvemet, mely kiadásra vár. Szeretném megosztani veletek azt az élmény milyen úgy főzni, hogy a fűszerek mellett a lelkedből is szórsz az ételbe....